DonarMuseum

Disclaimer

Algemeen

Alle foto's, krantenartikelen, programmaboekjes, etc. blijven eigendom van de oorspronkelijke auteur. Niets van deze website mag worden gekopiƫerd of overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Wij hebben uit diverse bronnen materiaal (foto's, krantenartikelen, e.d.) gekregen. Waar mogelijk hebben we contact opgenomen met de auteur en gevraagd om toestemming. Dit was helaas niet altijd mogelijk, toch hebben we dit materiaal in ons archief geplaatst, wetende dat dit officiƫel niet is toegestaan volgens de Auteurswet 1912.
Onze intentie is niet om de oorspronkelijke auteur inkomsten te ontnemen, maar om een zo groot mogelijk archief te bouwen met Donar-materiaal. Indien u de maker bent van materiaal in ons archief maar waar geen naam bij staat, neem dan alstublieft contact met ons op om dit te bespreken. Als u auteursrechtenhouder bent van materiaal dat in ons archief is opgenomen en dit liever niet hebt, neem dan ook in dat geval alstublieft contact met ons op zodat wij het materiaal zullen verwijderen.

Logo's

Het Donar-logo zoals door de club gebruikt van 1995 tot 2003 is eigendom van Supportersvereniging Donar en wordt met toestemming gebruikt. Sponsorlogo's zijn overgenomen in de veronderstelling dat zij hier geen problemen mee hebben.

Iconen

De iconen van sociale media zijn afkomstig van de betreffende partij. Alle overige iconen zijn afkomstig van Wikimedia Commons en uitgegeven onder een vrije licentie.